Олександрівський район
Суспільство

Диплом Гран-Прі Всеукраїнського фестивалю – у Олександрівки!

Диплом Гран-Прі Всеукраїнського фестивалю – у Олександрівки!
З 19 по 21 квітня в м. Кропивницькому відбувся очний етап ХХІІ Всеукраїнського фестивалю присвячений Всесвітньому Дню Землі за темою: “Традиції та звичаї укрїнського народу – основа духовних цінностей сучасної української родини”.
Близько 300 учасників команд з України та області взяли участь в номінаціях “Українські народні ігри та забавлянки”,”Громадська думка” і “Техніки українського народного мистецтва” .

Олександрівщину на фестивалі представив народний художній фольклорний колектив “Джерельце” Олександрівського районного центру дитячої та юнацької творчості під керівництвом Л.І. Халецької та акомпаніатора Г.В. Бугаєнка у складі: Литвиненко Дарії, Поліщук Альони, Свердел Альбіни, Фесун Дарини, Ткачук Юлії, Ткачук Яни, Поліщук Єлизавети та Яценка Нікіти. Колектив продемонстрував високу майстерність та вразив журі у номінації “Українські народні ігри та забавлянки”.

Згідно умов конкурсної програми вихованці колективу здивували автентичним репертуаром та чудовим вокалом, відтворили народні ігри та забави рідного краю, і за підсумком фестивалю наше “Джерельце” отримало диплом Гран – Прі, тим самим обійшовши делегації з Хмельницького, Ірпіня, Волновахи, Києва, Борисполя, Олександрії, Гайворона, Онуфріївки, Компаніївки та Побужжя. Тож, вітаємо наших переможців!

"ВК" у PDF