Знам’янський район
Суспільство

Книгоманія-2017

Книгоманія-2017
Ми так часто спілкуємося з книгою, що навіть не замислюємося над тим, яке це диво! Книга веде нас уже протягом багатьох тисяч років у країну знань, відкриває великий світ.
З книгою ми можемо поринути у незвіданий світ краси природи, в найпотаємніші її куточки, здійснити подорож в далеке минуле людства, помріяти про майбутнє. Сидячи за столом з книгою в руках за декілька годин чи днів ми можемо здійснити кругосвітню подорож…І все це з книгою.

Книгоманія-2017

Щорічний Всеукраїнський конкурс «Книгоманія» зібрав читайликів з усіх шкіл міста, щоб позмагатися за звання найкращого читача міста. Вже традиційно конкурс проходив у міській бібліотеці-філії №3, де юним читачам було запропоновано безліч конкурсів, вікторин та розминок.

Учасники Всеукраїнського конкурсу з честю пройшли всі літературні випробування і журі мало змогу вибрати кращих.

Переможцями цьогорічного конкурсу «Книгоманія» стали учні НВК «Знам’янська загальноосвітня школа №2 І – ІІІ ст. – ліцей» Пашко Софія та Янко Матвій ( вчителі: Осадча Н.О., Волкодав В.А.). Попереду найскладніше випробування – участь у обласному турі Всеукраїнського конкурсу «Книгоманія», який відбудеться в обласній дитячій бібліотеці ім. Т.Г. Шевченка. Працівники бібліотек міста впевнені, що наші юні книгомани, як і щорічно, займуть достойні місця серед конкурсантів з усієї області.

"ВК" у PDF