Знам’янський район
Суспільство

У центрі Знам’янки прибрали павільйони

У центрі Знам’янки прибрали павільйони
У вівторок, 4 квітня, у центрі міста Знам’янка увагу перехожих привернуло незвичне скупчення техніки й... поліцейських. А за кілька хвилин розпочалося знесення торгових павільйонів, котрі знаходилися у ряду, що навпроти ринку комунального підприємства 'Комбінат комунальних послуг '.
- Ця земельна ділянка, де розташовувалися павільйони, раніше була у постійному користуванні комунального підприємства 'Ринокторгсервіс', - коментує начальник юридичного відділу міськвиконкому Юрій Данільченко. – Рішенням Знам'янської міської ради цю ділянку вилучено, вона є земельною ділянкою Знам'янської міської ради.

У центрі Знам’янки прибрали павільйони

На підставі цього рішення, за рішенням виконавчого комітету від 24 лютого 2017 року, втратили чинність рішення виконавчих комітетів, за якими ця земельна ділянка надавалася 'Ринокторгсервісом' в оренду суб'єктам підприємницької діяльності (у жовтні 2008 року та у вересні 2006 року).

У центрі Знам’янки прибрали павільйони

Суб'єкти підприємницької діяльності неодноразово вже попереджувалися щодо знесення павільйонів.

Підприємець, у павільйоні якого здійснюється торгівля хлібобулочними виробами, сам прибрав свій павільйон. Інші - вивезено на територію колишнього КП 'Шляховик' для зберігання.

Підприємцям запропоновано перейти до ринку. Поки що це зробив підприємець, у павільйоні якого здійснюється торгівля хлібобулочними виробами.

"ВК" у PDF