Знам’янський район
Суспільство

Усе для закоханих: у Кропивницькому будуть практикувати реєстрацію шлюбу за добу

Усе для закоханих: у Кропивницькому будуть практикувати реєстрацію шлюбу за добу
Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 22 березня 2017 року №192-р, Кропивницький увійшов до переліку міст, що беруть участь у пілотному проекті «Шлюб за добу».
Відтепер закохані жителі Кіровоградщини зможуть офіційно зареєструвати свої стосунки за бажанням у будь-який день.

Першочергово проект почав функціонувати в туристичних містах, а також містах, які межують з тимчасово окупованими територіями, з метою отримання в найкоротші терміни офіційного свідоцтва про одруження. Сьогодні цією можливістю можуть скористатися і жителі Кіровоградської області.

«Серед закоханих Кіровоградщини популярністю користується урочистий обряд заручин, завдяки якому у всіх бажаючих є можливість зробити романтичну пропозицію руки й серця своїм половинкам. Усі дівчата з самого дитинства мріють почути щире зізнання в коханні, а після цього стати найщасливішими нареченими в світі.

Сьогодні здійснити всі бажання своєї обраниці ви можете у максимально короткі терміни, адже завдяки пілотному проекту «Шлюб за добу» можна швидко офіційно визнати свої стосунки, не витрачаючи при цьому час на тривалі бюрократичні процедури, притаманні радянському часу», – відзначив начальник Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області Вадим Гуцул.

Наречені тепер мають змогу офіційно зареєструвати стосунки за добу в Кіровоградському обласному художньому музеї та Кіровоградській обласній філармонії. Вартість послуги буде залежати від суми, витраченої вищезазначеними суб’єктами господарювання на організацію святкової атмосфери.

Окрім цього, закоханим доведеться сплатити за урочистий обряд державної реєстрації шлюбу. Незважаючи на витрати, наречені можуть бути впевненими в тому, що один із найромантичніших днів у їх житті пройде на найвищому рівні навіть у тому випадку, якщо у них виникне непереборне бажання зареєструвати шлюб спонтанно і в максимально короткі терміни.

"ВК" у PDF