Новгородківський район
Суспільство

На міні-ярмарку вакансій новгородківці шукали роботу

На міні-ярмарку вакансій новгородківці шукали роботу
У Новгородківському районному центрі зайнятості для незайнятих трудовою діяльністю громадян відбувся День інформації, змістовими елементами якого стали різнопланові інформаційно-консультаційні заходи, у тому числі й семінари, серед яких семінар з орієнтації на громадські та інші роботи тимчасового характеру, а також міні-ярмарок вакансій.
У рамках семінару з орієнтації на громадські та інші роботи тимчасового характеру присутні отримали інформацію про порядок організації зазначених робіт, їх види, джерела фінансування, умови оплати праці. Зазначалося, що цей вид робіт – найбільш доступний шлях тимчасового вирішення проблеми безробіття. Водночас це можливість встановити нові контакти, завдяки яким працівник зможе знайти постійну роботу.

Під час міні-ярмарку вакансій, який проведено на замовлення СФГ «Віталіна» та Новгородківської селищної та Вершино-Кам'янської сільських рад, шукачі роботи мали змогу отримати інформацію про обсяги запланованих робіт, до яких відносяться роботи з благоустрою підвідомчих територій та упорядкування складських приміщень на підприємстві. У результаті міні-ярмарку вакансій, понад 20 осіб виявили бажання взяти участь у роботах тимчасового характеру.

У рамках Дня інформації працювали консультпункти з юридичних питань, профорієнтації та професійного навчання.

"ВК" у PDF