Знам’янський район
Суспільство

У Знам’янці Другій відбулася театралізована вистава «Аліса у світі казок"

У Знам’янці Другій відбулася театралізована вистава «Аліса у світі казок"
Казки, мультфільми завжди вабили дітей своїми героями, пригодами та гумором. Тому ми вирішили поставити виставу в якій задіяні улюблені мультфільми та казки дітей. У Будинку культури смт. Знам’янка Друга відбулася театралізована вистава під назвою «Аліса у світі казок». Ця вистава була дебютом для молодшої театралізованої групи «Акторики».
Сюжет цієї вистави про дівчинку Алісу, яка образила всіх героїв казок та потім заснула і потрапляла в кожну казну, де на неї чекали випробування та повчальні уроки життя.

Першою казкою була «Попелюшка» її зіграла Пономар В. Аліса спробувала на собі роль Попелюшки і зрозуміла, що в все ж таки її життя дійсно не солодке. Наступний мультфільм був «Красуня та Чудовисько», Красуню зіграла Зарецька О. Алісі довелося вибачатися перед Красунею і зрозуміти, що людина гарна на сам перед у середині. Потім улюблений мультфільм всіх дівчат – «Рапунцель», її зіграла Лебединець К. Рапунцель дала зрозуміти Алісі, що потрібно цінувати те, що маєш.

Далі була казка «Царівна несміяна», яку зіграла Трофімчук Л. Царівна змогла доказати, що не так легко приходиться, коли немає радості.

У Знам’янці Другій відбулася театралізована вистава «Аліса у світі казок"

Наступний був популярний та улюблений мультфільм і дорослих і малих – «Маша та Ведмідь», Машу зіграла Некрасова П. Аліса зрозуміла, що Маша ще маленька і просто не знає, як сказати Ведмедю, що любить його. Диснеївський мультфільм, який всім подобається це – «Білосніжка та 7 гномів», Білосніжку зіграла Дяченко С., гномів Пономар В. та Зарецька О. Аліса прислухалась до Білосніжки і пообіцяла, що не буде більше нікого ображати. І останньою казкою була «Ріпка», Онучку зіграла Аліфанова А., Мишку зіграла Аліфанова К. та Мурку – Беркань А. Герої цієї казки дали зрозуміти, що в житті далеко не все так, як пишуть і малюють в книжках.

Головну роль – Аліси зіграла керівник театралізованого гуртка Іванова А. Діти, батьки, вчителі і усі хто був присутній, захоплено спостерігали за пригодами Аліси, і кожен, хто уважно дивився виставу зрозумів, що потрібно буди дружнім та хорошим.

"ВК" у PDF