---
Суспільство

Свято весни, жінки і краси

Свято весни, жінки і краси
8 березня Генеральною Асамблеєю ООН було проголошено як Міжнародний день прав жінок і миру. Тож, традиційно на початку весни найкращі вітання приймають жінки — милі, чарівні ніжні. І це дуже символічно, адже жінка — Берегиня роду людського, як сама весна, символізує собою красу, радість і кохання.
У Новгородці урочистості та святковий концерт з нагоди свята відбулися 7 березня у районному будинку культури, де жінок, з побажаннями сонячного настрою, любові, добра та миру вітали голова райдержадміністрації Андрій Кочерга, голова райради Олександр Горбенко та помічник народного депутата України Олеся Довгого Ніна Грязнова. За багаторічну сумлінну працю, високу результативність в роботі, активну участь у громадському житті району кращих жінок Новгородківщини було нагороджено грамотами районної державної адміністрації та районної ради. А свої музичні вітання дарували присутнім працівники та аматори районного будинку культури: вокальний ансамбль «Мрійниці», театральний колектив «Маска», Ілона Зубенко, Софія Дяченко, Сергій Пугачов, Максим Мелешко, Павло Бершадський, Андрій Ігнат, Оксана Гопак, Наталія Бойко, Руслан Соколов та Олександр Воєвода.

Свято весни, жінки і краси

Свято весни, жінки і краси

Кращі жінки трудових колективів Знам’янського району приймали вітання і нагороди під час урочистих заходів, які відбулися напередодні свята за участі керівництва райдержадміністрації, районної ради, представників трудових колективівЗна м’янщини, депутатів районної ради, сільських голів та громадськості району. Під час цих урочистостей керівники району вручили відзнаки жінкам, яким присвоєні почесні звання «Мати-героїня»: Світлані Щаві (с. Дмитрівка), яка виховує 5 дітей та Валентині Зінченко (с.Богданівка), яка ростить 6 дітей. А подарунком для всіх присутніх стали вітання самодіяльними аматорами району, які розважали жінок піснями, жартами та запальними таночками.

Свято весни, жінки і краси

Свято весни, жінки і краси

Свято весни, жінки і краси

Свято весни, жінки і краси

Святкові заходи відбулися цими днями і у Знам’янському територіальному центрі, де зібралися жінки — голови первинних ветеранських організацій. Їх щиро вітали міський голова Сергій Філіпенко, голова міської ветеранської організації Ганна Бабійчук та помічник народного депутата України Олеся Довгого Андрій Іщенко, який разом із побажаннями передав жінкам солодощі від народного депутата.

Свято весни, жінки і краси

Свято весни, жінки і краси

В Олександрівському міському будинку культури святковий концерт відбувся 5 березня. Тут свої вітання глядачам дарували: народний аматорський хор «Ветеран», ансамбль «Калинонька», учасники драматичного гуртка, ТМФ «Добрий настрій», учасники гуртка художнього читання та гуртка сольного співу. Програма концерту була побудована таким чином, що були поздоровлені різні вікові категорії прекрасної половини людства. Глядачі отримали задоволення від заходу та гарний настрій.

Свято весни, жінки і краси

А в Олександрівському територіальному центрі за святковим столом з нагоди свята зібралися жінки-ветерани. Ведуча цієї зустрічі Тетяна Цимбал запросила до слова всіх, хто прийшов привітати прекрасну половину людства: керівника апарату райдержадміністрації Миколу Старченка, керуючого справами апарату районної ради Сергія Дудника, голову районної організації ветеранів України Миколу Линника, селищного голову Олександра Безпечного, помічника-консультанта народного депутата УкраїниОлеся Довгого Катерину Бондаренко, директора територіального центру Любов Емірову. Невеликі подарунки для гостей підготували працівники терцентру, а святковий стіл було накрито за сприяння народного депутата України Олеся Довгого.

Свято весни, жінки і краси

Свято весни, жінки і краси

Свято весни, жінки і краси

Організували вітання жінкам і працівники Онуфріївського територіального центру. 6 березня вони запросили своїх підопічних до районного ЦДЮТ, куди прийшли привітати жінок-пенсіонерок голова райдержадміністрації Сергій Самородченко, голова райради Тетяна Уткіна, селищний голова Леонід Пивовар, голова районної ветеранської організації Людмила Семенова та голова ветеранської організації Онуфріївки Віктор Безус. Вони побажали жінкам миру і злагоди в родинах, успіхів у всіх починаннях, святкового настрою, достатку і щастя. Прийшли привітати любих бабусь також вчителі та учні Онуфріївської ЗОШ, вихователі та діти Онуфріївського ДНЗ «Калинка».

Свято весни, жінки і краси

Свято весни, жінки і краси

Свято весни, жінки і краси

У Світловодську представниць чарівної статі вітали 6 березня в концертній залі міського Палацу культури, де о 15:00 розпочався чудовий святковий концерт. Перед його початком жінкам вручали червоні та жовті тюльпани від міської влади, створюючи позитивний настрій, а святкову атмосферу у залі підтримували щирі вітання з побажаннями здоров’я і довголіття, добробуту і злагоди, щастя і радості, краси і кохання від ведучих програми та гостей заходу — міського голови Валентина Козярчука та помічника-консультанта народного депутата України Олеся Довгого Марини Саакян.

Свято весни, жінки і краси

Свято весни, жінки і краси

Свято весни, жінки і краси

Чарівні працівниці різних сфер життєдіяльності міста отримали від мера та його заступника з гуманітарних питань Ірини Щербини грамоти виконавчого комітету Світловодської міської ради, а прекрасним подарунком усім присутнім у залі стала яскрава, динамічна, душевна та вишукана програма святкового концерту, організована творчим та креативним колективом міського Палацу культури. Свої віртуозні виступи та майстерність виконання подарували глядачам творчі колективи та солісти міського Палацу культури, Світловодської дитячої музичної школи та школи мистецтв, студії спортивно-бального танцю «Алегро», студії сучасного танцю «Едвенс», «Студії танцю Лариси Москаленко».

Свято весни, жінки і краси

Свято весни, жінки і краси

У матеріалі використана інформація з сайтів Знам’янської та Олександрівської РДА, Знам’янської міської ради.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF