Олександрівський район
Суспільство

Лікує людей добротою серця

Лікує людей добротою серця
Двадцятисемирічна Інна Удянська, жителька Олек¬сандрівки, відома в районі, як професійний ма¬сажист-реабілітолог. До цієї тендітної дівчини щодня люди приходять зі своїми болячками, а виходить з на¬дією на оду-жання. Адже, що можна, а що ні, дівчина знає не лише з власних відчуттів та особистого досвіду. Вона – дипломований спеціаліст своєї справи.
Ідея стати професійним масажистом-реабілітологом не була мрією її дитинства, хоча ще маленькою полюбляла робити різні масажні вправи своїм рідним. У шкільні роки планувала стати юристом, але потім, несподівано для себе, вирішила подати документи до Кіровоградського інституту «Відкритий міжнародний уні¬верситет розвитку людини «України»».

Навчаючись там, зарекомендувала себе, як активна, цілеспрямована студентка. Була старостою наукового гуртка та неодноразово брала участь у різних наукових олімпіадах з реабілітації, за що має багато різних нагород. До речі, у 2010 році вона представляла нашу область на Всеукраїнській студентській олімпіаді з фізичної реабілітації в м. Луцьку, де зайняла третє місце. Після закінчення інституту з відзнакою вступила до Кіровоградського державного педагогічного університету ім. Володимира Винниченка на спеціалізацію «Фізична реабілітація». Паралельно з навчанням закінчила курси масажу. Свою трудову діяльність розпочала в Кіровоградській лікарні «Святого Луки» на посаді реабілітолога, де, пропрацювавши два роки, пішла в декретну відпустку.

Зараз вже має свій масажний кабінет, який знаходиться в Олександрівському готелі «Тяс¬мин», там вона працює вже четвертий рік. Хтось приходить до Інни сам, когось – приводять чи й приносять, але всім вона допомагає. Здебільшого доводиться мати справу їй з лікувальним масажем. Загалом же перелік її послуг, за які вона береться, великий. Вона і естетист по тілу, і масажист-універсал, фахівець з фізичної реабілітації (фізіо-терапевт, інструктор з ЛФК).

Інна – дуже приємна і приваблива дівчина. Вона ще, мабуть, добре навіть і не усвідомлює, що лікує людей не лише своїми суперчутли¬вими руками, а, насамперед, до¬бротою серця та світлом душі. А поради її та побажання прості та щирі.

"ВК" у PDF