Онуфріївський район
Суспільство

В Онуфріївському районному центрі зайнятості орієнтують на службу в Збройних Силах України

В Онуфріївському районному центрі зайнятості орієнтують на службу в Збройних Силах України
В Онуфріївському районному центрі зайнятості для безробітних громадян відбувся семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України.
Основною метою заходу було інформування незайнятих трудовою діяльністю громадян щодо умов комплектування Збройних Сил України військовослужбовцями для проходження військової служби за контрактом та до резерву; а також формування позитивного ставлення до служби в ЗСУ.

Микола Шумило, представник районного військового комісаріату, доступно та аргументовано надав шукачам роботи інформацію про порядок відбору громадян України на військову службу за контрактом, до навчальних частин та інших військових формувань на посади рядового, сержантського та офіцерського складу. Ознайомив присутніх з основними вимогами до посад рядового та сержантського складу за контрактом. Окреслив перспективи кар’єрного росту, соціальним та правовим захистом військовослужбовців.

В Онуфріївському районному центрі зайнятості орієнтують на службу в Збройних Силах України

До того ж безробітні чоловіки отримали актуальну інформацію про стан місцевого ринку праці, соціальні послуги, що надає служба зайнятості клієнтам тощо. Увага присутніх зосереджувалась і на основних аспектах проходження професійного навчання: його види й форми, професії та заклади, де можна здобути обраний фах, специфіці підготовки в центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Крім цього, наголошувалось на перевагах легальної зайнятості населення, яка є запорукою соціального захисту працівників.

Захід відбувся у форматі інформаційної дискусії, під час якої М. Шумило досить доступно та аргументовано надав відповіді на поставлені запитання. Бажаючі вступити на військову службу в Збройних Силах України запрошені на індивідуальну співбесіду до військкомату.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF