Олександрівський район
Суспільство

Автобус дитячих мрій: Радість інформації на колесах

Автобус дитячих мрій: Радість інформації на колесах
Олександрівська районна бібліотека для дітей прагне забезпечити рівний доступ до інформації, ідей та знань через книги, комп’ютерну техніку і вихід в Інтернет, незалежно від статків і місця проживання дітей.
Бібліотека прийняла участь у обласному конкурсі «Тріумф ідей» з проектною пропозицією «Автобус дитячих мрій: Радість інформації на колесах», де зайняла 2-ге місце. Наша проектна пропозиція розрахована на залучення до бібліотеки дітей з віддалених сіл, які під’їжджають до базових шкіл селища шкільними автобусами.

Працівники бібліотеки проводять заходи на зупинці та під час руху автобуса. Один із заходів - прес-репортаж «Цей дивний світ – бібліотека» було проведено для учнів, які під’їжджають з віддаленого мікрорайону Олександрівки біля автотраси . Діти прослухали розповідь про бібліотеку, ознайомилися з новинками літератури та перідичних видань, прийняли участь у конкурсі «Все про книгу та бібліотеку». А на завершення заходу діти отримали солодкі флаєри з запрошенням до бібліотеки.

Працівники бібліотеки вдячні за співпрацю відділу освіти РДА, в особі С.М.Тимка та водієві, який обслуговує даний маршрут О.М.Курченку.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF