Світловодський район
Суспільство

Держпродспоживслужба інформує: захворюваність на грип та ГРЗ у Світловодську спадає

Держпродспоживслужба інформує: захворюваність на грип та ГРЗ у Світловодську спадає
За даними КЗ “ЦПМСД м.Світловодськ”, за минулий тиждень (з 17 по 23 лютого) епідемічний поріг захворюваності на грип та ГРВІ залишається не перевищеним.
Так, за минулий тиждень показник захворюваності на грип та гострі респіраторні інфекції по місту склав 592,9 на 100 тисяч населення, що не перевищує встановленого для даного тижня епідемічного порогу 711,23 на 100 тисяч населення.

Про зменшення захворюваності свідчать і кількісні показники: в період з 17 по 23 лютого за меддопомогою з симптомами ГРЗ за звітний тиждень звернувся 31 світловодець (на 5 осіб менше, ніж за тиждень, що йому передував), з них дітей — 279 (на 1 дитину більше, ніж за попередній тиждень). Тримається високою питома вага дітей серед захворівших — 84,3%.

Вкотре радимо містянам не забувати про неспецифічні методи профілактики (провітрювання та вологе прибирання приміщень, вітаміни, фітонциди, закалювання, імуностимулючі засоби), щеплення та своєчасність звернення за медичною допомогою у випадку перших симптомів захворювання

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF