Знам’янський район
Суспільство

З ярмарку вакансій на роботу

З ярмарку вакансій на роботу
Знам’янським міськрайонним центром зайнятості для осіб, які шукають роботу або бажають її змінити, проведений ярмарок вакансій. На захід запрошено роботодавців міста та району, серед яких представники Районного споживчого товариства, Локомотивного депо, ПАТ КБ «Приватбанк», ФОП Калюка А.Г., військового комісаріату та ін.
Відкриваючи захід Вікторія Саржевська, начальник відділу взаємодії з роботодавцями міськрайонного центру зайнятості, зауважила, що метою проведення цього ярмарку є надання допомоги шукачам роботи в працевлаштуванні, а роботодавцям – в укомплектуванні вільних робочих місць та вакантних посад. Зокрема роботодавцями представлені вакансії: слюсар з ремонту рухомого складу, електрогазозварник, слюсар-електромонтажник, машиніст поїзда, помічник машиніста, прибиральник території, роздавальник нафтопродуктів, менеджер по роботі з клієнтами, контролер-касир, економіст, бармен, кухар та ін.

З ярмарку вакансій на роботу

Під час презентації підприємств роботодавці донесли до відвідувачів ярмарку повну інформацію про умови праці, заробітну плату та соціальні гарантії. У свою чергу представники військового комісаріату пропонували безробітним громадянам військову службу за контрактом в Збройних Силах України.

Шукачі роботи мали можливість поспілкуватись безпосередньо з представниками підприємств, самостійно підібрати вакансію з метою свого подальшого працевлаштування.

Загалом захід відвідало більше 30 шукачів роботи, направлення на працевлаштування отримали дві особи в Локомотивне депо, одній особі запропановано пройти стажування у ФОП Калюки А.Г., а ще одна особа направлена для ознайомлення з умовами праці до районного споживчого товариства та вирішення питання працевлаштування.

Нагадаємо, для пошуку роботи радимо використовувати перевірені ресурси, наприклад такі як Jooble.

"ВК" у PDF