Світловодський район
Суспільство

Тетяна Мельник – переможниця ІІ (обласного) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2017»

Тетяна Мельник – переможниця ІІ (обласного) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2017»
15–16 лютого на базі КЗ "КОІППО імені Василя Сухомлинського" відбувся фінальний етап ІІ (обласного) туру всеукраїнського конкурсу "Учитель року – 2017". До п’ятірки конкурсантів, які відповідно до рейтингового листка відбіркового етапу набрали більшу кількість балів, увійшла заступник директора з виховної роботи, учитель музичного мистецтва загальноосвітньої школи №5 Тетяна Мельник.
На учасників чекало кілька конкурсних випробувань:

- "Самопрезентація", метою якого було справити враження, ознайомити з унікальністю особистості, проявити лідерські якості та креативність;

- "Експертиза підручників", основне завдання якого – перевірити вміння конкурсантів аналізувати навчальний та науково-методичний апарат підручників для загальноосвітніх навчальних закладів;

- "Урок", у процесі якого потрібно було проілюструвати власну педагогічну майстерність;

- "Навчальний проект", зорієнтований на вміння конкурсантів проектувати дослідницько-пошукову діяльність учнів. Слід зазначити, що тема навчального проекту обиралася конкурсантом шляхом відкритого жеребкування в он-лайн режимі за день до початку фінального етапу.

Пишаємося, що Тетяна Антонівна гідно презентувала не тільки ЗШ №5, а й колектив освітян міста. Вона стала переможцем ІІ (обласного) туру конкурсу, посівши І місце. Вітаємо талановитого вчителя з перемогою у фаховому конкурсі!

Бажаємо Тетяні Антонівні подальших успіхів під час третього (заключного) туру всеукраїнського конкурсу "Учитель року-2017", що відбудеться у квітні 2017 року.

"ВК" у PDF