Знам’янський район
Суспільство

У Знам’янці відбулася регіональна виставка птахів

У Знам’янці відбулася регіональна виставка птахів
У суботу, 11 лютого, площа перед Знам’янським міським Палацом культури перетворилася на величезну регіональну вистаку-ярмарок птахів та домашніх тварин.
Яких тільки птахів тут не було! І канарейки, і гуси, і кури, і качки, і павичі… Лише самих голубів — близько тисячі! Спортивні, декоративні, поштові… Їх привезли до Знам’янки голубівники з Полтави, Миколаєва, П’ятихаток, Кривого Рогу, Кременчука, Кропивницького та інших міст України. Усього участь у виставці взяли понад 20 власників голубів, у тому числі зі Знам’янки, і ще багато мешканців міста і району, які привезли на ярмарок своїх свійських птахів та тварин — кроликів, цуценят тощо.

Уже традиційно Кіровоградський клуб голубівників проводить у Знам’янці подібні заходи, демонструючи знам’янчанам красу і велич своїх улюбленців, та підводячи підсумки минулого року. Ось і цьогоріч під час вистаки-ярмарку були підведені підсумки 2016 року, відповідно до якого кращі голубівники отримали нагороди за різними категоріями, зокрема «Кращий голуб 2016 року» та «Краща голубка 2016 року».

"ВК" у PDF