Онуфріївський район
Суспільство

«Соціальні проблеми людства: ВІЛ/СНІД, наркоманія, алкоголізм»

«Соціальні проблеми людства: ВІЛ/СНІД, наркоманія, алкоголізм»
В рамках роботи районного методичного об’єднання класних керівників на базі Зибківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбулася конференція «Соціальні проблеми людства: ВІЛ/СНІД, наркоманія, алкоголізм».
Відкрила конференцію Пасічник Н.М., методист відділу освіти райдержадміністрації яка окреслила основні напрямки роботи школи в формуванні здоров’язберігаючої культури школярів.

Пелипенко О.С., вчитель Онуфріївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, презентувала досвід роботи школи з впровадження превевентивного курсу «Захисти себе від ВІЛ» та з інтерактивними методиками, що стимулюють розвиток життєвої позиції учнів, спрямованої на здоровий спосіб життя.

Мишаста І.В., заступник директора з навчально-виховної роботи Зибківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів ознайомила присутніх з досвідом роботи навчального закладу щодо розвитку життєвої компетентності учнів в процесі виховання в школі.

Представники учнівського самоврядування Зибківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів підготували презентацію роботи над проектом «Зупинимо СНІД, доки він не зупинив нас».

Підсумовуючи роботу, Полянсько О.В.,психолог школи, продемонструвала практичну вправу «Елементи тренінгу, як засіб розвитку позитивної мотивації на здоровий спосіб життя».

Учасники методичного об’єднання ще раз переконалися в тому, що навчальний заклад має потенціальну можливість повною мірою сприяти вихованню здорової молоді, відігравати провідну роль для забезпечення оптимальних умов для повноцінного розвитку та зростання дітей у безпечному та сприятливому середовищі.
«Соціальні проблеми людства: ВІЛ/СНІД, наркоманія, алкоголізм»

"ВК" у PDF