---
Суспільство

Продукти, що посилюють романтичний настрій

Продукти, що посилюють романтичний настрій
Традиційно День Закоханих супроводжується романтичною вечерею чи сніданком, готуючи які закохані виявляють максимум фантазії, бажаючи порадувати свою кохану половинку.
Зазвичай, святкові страви цього дня оформлюються у вигляді сердечок та поцілунків, але варто пам’ятати, що головна вимога до святкових страв цього дня — не декор, а продукти, які ви використовуєте для їх приготування. Вони повинні підсилювати ваші почуття та романтичний настрій.

І в цьому вам прийдуть на допомогу афродозіаки — специфічні продукти, названі на честь давньогрецької богині кохання Афродіти. До їх числа відносяться як делікатеси, зокрема морепродукти — креветки, мідії, устриці та ракоподібні, а також тропічні фрукти — фініки, інжир, апельсини, банани і гранати, так і цілком доступні і звичні українцям полуниці, горіхи й навіть цибуля. Можливо, ви здивуєтеся, але саме цибуля, в усіх її різновидах, як-то: ріпчаста, зелена та цибуля-порей відновлює гормональну рівновагу в організмі та містить у собі речовини, які посилюють потенцію.

Не варто забувати, готуючи любовні страви, й про петрушку, морську рибу, гриби та сири твердих сортів. А на десерт, звісно, подати шоколад чи солодощі на його основі, адже саме шоколад вважається найкращим афродизіаком, оскільки містить амінокислоту фенілаланін, що сприяє природному виробленню в організмі гормону щастя — ендорфіну.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF