Онуфріївський район
Суспільство

Пенсіонери знову прийшли на навчання

Пенсіонери знову прийшли на навчання
Розпочалося навчання в Університеті ІІІ віку, який вже п’ятий рік діє при Онуфріївському територіальному центрі.
Протягом 2016 року зі слухачами Університету ІІІ віку, відповідно до розробленого річного плану, було проведено ряд цікавих свят, занять і заходів. Працівники терцентру постійно намагаються докладати максимум зусиль для того, щоб заняття в Університеті проходили цікаво і корисно.

На початку заняття працівники територіального центру зробили підсумок роботи Університету за минулий рік та запропонували присутнім переглянути фотомонтаж про проведені у 2016 році заходи.

Пенсіонери знову прийшли на навчання

Враховуючи побажання слухачів Університету та досвід роботи університетів України, працівники відділення денного пере-бування, однією з послуг якого є діяльність Університету ІІІ віку, розробили річні плани роботи факультетів, факультативів, клубів для підопічних. В Університеті протягом 2017 року діятиме 2 факультети: культурно-художній та факультет медицини та валеології. Крім занять факультетів сплановано роботу двох факультативів: «Агрономія від А до Я» та факультатив «Косметологія». Діятиме клуб «Активне довголіття».

Врахували побажання пенсіонерів щодо проведення відпочинку за круглим столом та чашечкою чаю, де вони хочуть поспілкуватися, поговорити про себе, свої уподобання і захоплення, почитати улюблену поезію, поспівати. Назвали ці засідання «Зустрічі в кафе «Самоварчик».

Влітку, як завжди, діятиме студентський літній табір. Запланувано проведення екскурсій на природу та приготування на лоні природи смачних українських страв: галушок, затірки та юшки з грибами. Плануються екскурсії до музеїв Кременчука, прогулянка-відпочинок на катері. Заняття матимуть пізнавальний і практичний характер.

З метою врахування думок, порад, пропозицій і зауважень підопічних щодо планів роботи на 2017 рік, підопічним запропонували заповнити анкети.

Урочисто-святково пройшла друга частина заняття. Слухачі Університету привітали іменинників січня: Ганну Іванівну Киву, Віру Михайлівну Походій, Ганну Федорівну Кравченко, Раїсу Іванівну Синипостіл. Для Синипостіл Раїси Іванівни, яка днями відсвяткувала своє 80-ліття, вони підготували музичне відеопоздоровлення від себе та її колишніх колег по роботі у насінневій інспекції. Працівники територіального центру почастували підопічних духмяним чаєм, а іменинники пригостили смачними солодощами та фруктами.

Шановні пенсіонери Онуфріївського району! Запрошуємо всіх бажаючих стати частиною дружної сім’ї Університету ІІІ віку, який розпочав п’ятий рік своєї діяльності при територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Онуфріївського району. Відкрийте для себе нові знання, гарних друзів, радість спілкування та отримайте незрівнянні враження від повнокровного життя. Ми навчимо вас любити і поважати себе в будь-якому віці, усвідомлювати, що межі пізнання не існує. Навчання в Університеті допоможе вам крокувати в ногу з часом, тренувати пам’ять, розвивати інтелект. Ви будете поспішати на заняття, як на побачення, Університет стане для вас другим домом.

Для цього Вам необхідно звернутися до територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Онуфріївського району.

Всіх, кого зацікавила ця інформація, просимо звертатися за адресою: смт Онуфріївка, вул. М.Скляра, 3, тел.: 2-05-39, 2-01-06.

"ВК" у PDF