Світловодський район
Суспільство

«Міс Світловодщини 2017»

«Міс Світловодщини 2017»
Цими вихідними розпочався відбірковий тур конкурсу краси і грації «Міс Світловодщини 2017», який другий рік поспіль проводиться з ініціативи начальника відділу культури і туризму районної державної адміністрації Миколи Середенка.
Генеральний спонсор та голова журі – директор торгівельної марки «Світ-Сир», депутат районної ради від блоку Петра Порошенка «Солідарність» - Олег Медяник.

Конкурс відбувається за підтримки голови районної державної адміністрації Сергія Твердовського, голови районної ради Романа Домбровського та начальника відділу освіти районної державної адміністрації Лариси Сачевської.

Всі учасниці, без винятку, найкрасивіші, найрозумніші, найпривабливіші, найталановитіші, найчарівніші на яких чекали нелегкі випробування.

Ведучі Катерина Бутенко та Дмитро Шевчук – переможець конкурсу «Містер Світловодщини 2017» в кожній номінації, бажали успіху, підтримували та надихали учасниць на перемогу, а журі до якого увійшли Анастасія Шашло – «Міс Світловодщини 2016», Євгеній Рахімбердієв – Президент Федерації силових видів спорту та сільський голова Сергій Могильний (В.Скельова) намагалися чесно і достойно оцінити виступи конкурсанток.

«Міс Світловодщини 2017»

В рамках проекту, перший відбірковий тур відбувся 21 січня 2016 р. в В.Скельовській загальноосвітній школі, де гостинно зустрічали конкурсанток з Павлівки, Миронівки, Озер та своїх Скельочан сільський голова Сергій Могильний.

Другий відбірковий тур відбувся 22 січня 2016 р. в актовій залі Григорівської сільської ради, учасниками якого були представниці В.Андрусівки, Микільська та Григорівки.

В ошатно оформлених залах, у святковій атмосфері і проходило чарівне дійство, в якому брали участь по 9 конкурсаток і після логічного завершення усіх випробувань, голова журі Олег Медяник – оголосив переможців:

- перший відбірковий тур (с.В.Скельова): титул «Міс Світловодщини 2017» отримала Ксенія Адактуєва – с.Миронівка, титул «Віце-Міс Світловодщини 2017» отримали Лілія Олефіренко – с.Миронівка та Тетяна Кошельова – с.Павлівка;

- другий відбірковий тур (с.Григорівка): титул «Міс Світловодщини 2017» отримала Юлія Ходак – с. В.Андрусівка, титул «Віце-Міс Світловодщини 2017» отримали Анна Тороп - с.Микільськ та Вікторія Різанова – с.Григорівка.

Спеціальний титул «Міс Світ-сир» та нагороду в 500 грн. отримала Руслана Косячко – с. Григорівка

«Міс Світловодщини 2017»

Переможниці були «Короновані», а всі учасниці отримали подарунки від генерального спонсора проекту О.Медяника.

«Міс Світловодщини 2017»

Злагоджено і професійно провели відбіркові тури творчі працівники районного будинку культури: головний організатор та ведуча Катерина Бутенко, концертні номери підготували Олена Куциба та Юрій Ревенко, музичне та світлове оформлення - Ю.Лядов.

28 січня 2016 року третій відбірковий тур відбудеться в с. Глинськ, до якого приїдуть учасниці з сіл Федірки, Захарівка та Іванівка, а 11 лютого 2016 року на четвертий відбірковий тур, який відбудеться в районному будинку культури, ми запрошуємо чарівних дівчат з м.Світловодська.

«Міс Світловодщини 2017»

Інформаційні спонсори проекту: «Svitlovodsk com.ua», «Світловодськ онлайн», «Вісник Кіровоградщини», «Вісті Світловодщини», ТРК «Веселка».

"ВК" у PDF