Знам’янський район
Суспільство

Знам’янщина попрощалася зі своїм Героєм

Знам’янщина попрощалася зі своїм Героєм
15 січня 2017 року Знам’янщина попрощалася із загиблим в зоні АТО старшим матросом, бійцем 501-го батальйону 36-ї бригади морської піхоти Сергієм Трубіним.
Військовослужбовець загинув 8 січня під час виконання бойового завдання в районі 3-го кілометра на південному заході населеного пункту Верхньошироківське (колишній Жовтень) Новоазовського району Донецької області.

Знам’янщина попрощалася зі своїм Героєм

Прощання з захисником України відбулося біля будинку культури смт Знам’янка Друга. Провести в останню путь молодого захисника Вітчизни зібралася численна Знам’янська громада. Серед них були рідні загиблого, друзі, однокласники, товариші по зброї, представники влади, мешканці міста та селища.

Уся Знам’янщина схиляє голову у глибокому сумі за гідним сином нашої землі, для якого любов до України - не просто слова, а вірне служіння Батьківщині»,- сказав у своїй промові міський голова Філіпенко Сергій Іванович.

Знам’янщина попрощалася зі своїм Героєм

Селищний голова смт Знам’янка Друга Москаленко Сергій Борисович зазначив, що ми повинні зробити все можливе і неможливе, щоб загибель Сергія, наших земляків і тисяч українських героїв не була марною, щоб те, за що вони віддали найцінніше, здійснилося – ми повинні вигнати ворога з нашої землі і побудувати таку країну, про яку мріяв Сергій і тисячі його побратимів.

Знам’янщина попрощалася зі своїм Героєм

З прощальними словами виступили: заступник начальника штабу, капітан 1 рангу Дяков Олександр Іванович, голова громадської організації «Знам’янська Спілка ветеранів АТО» Нікітін Микола Миколайович, класний керівник Сергія, вчитель ЗОШ І-ІІІ ступенів № 7 Ніколаєнко Ірина Євгеніївна.

Поховали Сергія на кладовищі у смт. Знам’янка Друга.

Довiдка: Сергiй Трубiн народився 20 березня 1987 року. З 1990 року проживав у селищi Знам'янка Друга, закiнчив ЗШ №7, потiм професiйний лiцей №3 (за спецiальнiстю зварювальник-муляр).

"ВК" у PDF