Новгородківський район
Суспільство

Упродовж минулого року 345 мешканців Новгородківського району взяли участь у тимчасових роботах

Упродовж минулого року 345 мешканців Новгородківського району взяли участь у тимчасових роботах
Серед активних заходів сприяння зайнятості населення, які здійснює державна служба зайнятості, вагоме місце посідають громадські та інші роботи тимчасового характеру.
«Сьогодні можна з впевненістю сказати, що організація громадських та інших робіт тимчасового характеру – це взаємовигідна справа: реальна підтримка незайнятих громадян в період пошуку роботи, надійний шлях до їх постійної зайнятості; дієва допомога роботодавцям та вирішення нагальних проблем територіальних громад. Загалом упродовж минулого року в громадських та інших роботах тимчасового характеру взяли участь 345 мешканців району», - зазначає Володимир Ніколаєнко, директор районного центру зайнятості.

Новгородківський районний центр зайнятості активно співпрацює з селищними та сільськими радами. Плідною є співпраця з Верблюзькою, Куцівською сільськими та Новгородківською селищною радами. Безробітними, які залучались до громадських робіт, виконувалися, зокрема, роботи із впорядкування територій населених пунктів, парків, придорожніх смуг, кладовищ та ін.

Зазначені роботи організовуються й на підприємствах району. Зацікавленість підприємств в організації таких робіт має неабиякий сенс: окрім забезпечення виконання нагальних тимчасових робіт, розширюються можливості роботодавця у виборі майбутніх працівників. Активними у проведенні цих робіт є ПП «МЮННТ», ПП «ГАРАНТ», СТОВ «Інгулокам'янське», ПСП «Вершинокам'янське» та ін.

"ВК" у PDF