Знам’янський район
Суспільство

Від уроків мужності до флеш-мобів та брейн-рингів. Шкільні парламенти міста Знам'янки вже готуються відзначати День Соборності країни

Від уроків мужності до флеш-мобів та брейн-рингів. Шкільні парламенти міста Знам'янки вже готуються відзначати День Соборності країни
Під головуванням першого заступника міського голови В.Загородньої відбулося засідання організаційного комітету по підготовці та відзначенню Дня Соборності України.
Цього року у приміщенні виконавчого комітету Знам'янської міської ради відбудеться урочистий захід в новому форматі з презентаціями, сценічними постановками, співами та віршами.

Так відзначать державне свято День Соборності України шкільні парламенти міста. Свої таланти продемонструють 6 шкільних парламентів міста, на чолі з президентами шкіл. Родзинкою стане дрес-код свята – усі запрошені мають прийти у вишиванках.

З цією метою президентам шкільних парламентів потрібно організувати та провести: презентацію історико-літературних композицій, підготовлених у програмі Power-Point з супроводом до Дня Соборності України, пов’язану з історією українського державотворення, боротьбою українського народу за незалежність та територіальну цілісність своєї держави, демократичний вибір України, виховання у громадян патріотизму, поваги до державних символів України; сценічну постановку на тему "Соборність України" та музичний номер.

Під час заходу звучатимуть українські вірші та пісні. Школярі, в такий спосіб, зможуть дізнатися більше про історію Дня Соборності.

Родзинкою заходу стане літературно-історичний брейн-ринг.

Також, під час заходу у фойє виконавчого комітету будуть організовані виставка - конкурс творчих робіт «Яким я бачу майбутнє моєї держави» та виставка дитячих малюнків « Мій рідний край, моя земля», де кращі роботи будуть відзначені призами.

"ВК" у PDF