Світловодський район
Суспільство

Цибульницька затока та охоронна зона Кременчуцької ГЕС — в полі зору інспекторів рибохорони

Цибульницька затока та охоронна зона Кременчуцької ГЕС — в полі зору інспекторів рибохорони
4 січня в ході проведення рейду з виявлення фактів браконьєрства, інспекторами Кіровоградрибоохорони та працівниками ВП ГУНП Світловодського відділу поліції було виявлено факт вчинення протиправних дій гр. С.
Перебуваючи на Цибульницькій затоці Світловодського району Кіровоградської області, 4 січня об 11-ій годині гр. С. здійснював вилов риби за допомогою забороненого знаряддя лову — трьох сіток місинових загальною довжиною понад 240м.

Внаслідок протиправних дій чоловік виловив товстолоба — 80 шт., судака — 1 шт., ляща — 11шт. загальною вагою 82 кг, чим спричинив матеріальні збитки державі на загальну суму 22780 грн.

О 6:20 під час проведення рибоохоронного рейду в 50 метрах забороненій зони Кременчуцької ГЕС Дніпродзержинського водосховища була виявлена та вилучена сітка віч. 70х70мм і довжиною 150м. В сітці знаходилося 21 кг риби.

Було складено акт виявлення та вилучення безхазяйного майна, бо встановити особу порушника не вдалося. О 02:05 у забороненій зоні Кременчуцької ГЕС також було складено адмінпротокол за ч.4 ст.85 КУпАП України відносно гр. В. та вилучена сітка віч.45х45 довжиною 50м. Всі матеріали виявленого правопорушення будуть направлені до Світловодського міськрайонного суду в Кіровоградській області.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF