Знам’янський район
Суспільство

"Пригоди Маші та Ведмедя"

"Пригоди Маші та Ведмедя"
Новий рік - улюблене свято усіх поколінь: найяскравіше, найгаласливіше, найчарівніше, найочикуваніше свято дітлахів та дорослих! Найбільш яскраві враження від свята, звичайно ж, отримують наші діти. Немає нічого прекраснішого, ніж дитяче сприйняття чарівництва новорічного дива. Діточки з нетерпінням чекають приходу казкового Діда Мороза. Але під новий рік мрії здійснюються!
29 грудня зимова казка запросила всіх мешканців селища Знам’янка саме до Будинку культури. Новорічне дійство «Пригоди Маші та Ведмедя» радо приймало і дітей різних соціальних груп.

Всі малюки прийшли на свято в карнавальних костюмах. Їх охопив дух свята з казковими героями, які залучили гостей до активної участі в подіях і не відпускали до останньої хвилили. Конкурси, змагання, різні випробування, танцювальні ігри-хороводи спонукали дітей та батьків до співучасті у святі.

Новорічне дійство підготували працівники та учасники концертно-театральної студії Будинку культури. Головні герої: Зимонька – І.Коломійченко, Маша – О.Стороженко, Ведмідь – А.Іванова, Зайчик – О. Гусаренко, Баба Яга – Н.Домбровська, Дід Мороз – Я.Алєксєєв. Звукооператор – О.Редько та помічники підготовки новорічного залу – О.Авраменко, С Чередніченко зі своїми вихованцями гуртка «Творча майстерня».

На початку свята всіх гостей привітав селищний голова Москаленко С.Б., а новорічним подарунком від адміністрації селищної ради були пишна та гарна ялинка і солодкі подарунки. Це свято надовго запам’ятається всім. Гості покидали зал у піднесеному настрої.

"ВК" у PDF