Олександрівський район
Суспільство

Святий Миколай у гості завітав

Святий Миколай у гості завітав
З першим снігом і морозами приходять в Україну зимові свята. Найбільшим і найрадіснішим для дітвори є свято Миколая. Відбулося воно і в районній бібліотеці для дітей.
На нього завітали вихованці дитячого садочка “Сонечко”. Діти з задоволенням прослухали бесіду бібліотекаря Литвин Н.Г. про свято Миколая та особливості його святкування в різних країнах світу, переглянули відеоролик про земне життя Святого Миколая.

Бібліотечні працівники потішили маленьких відвідувачів міні-виставою про лісових звіряток, якими також опікувався Святий Миколай. А потім було найцікавіше. В гості до малят проїздом завітав з величезним мішком довгоочікуваний небесний гість. Супроводжували його ангелятко та Кікімора з Лішим, які переконували Святого , що присутні дітки нечемні і неслухняні і не заслуговують на небесні гостинці. Але в них нічого не вийшло, тому що Миколай все знає і бачить. Всі хлопчики і дівчатка отримали дари від Святого. На святі лунали вірші, які діти підготували в дарунок Святому Миколаю, лунав веселий і радісний сміх під час проведення конкурсів: “Лови сніжок”, “Красуня- ялинка”.

Святий Миколай у гості завітав

Напередодні дня Святого Миколая працівники бібліотеки разом з благодійниками завітали і до вихованців Поселянівського протитуберкульозного санаторію. Зустріч була надзвичайно доброю і щедрою на подарунки, які дітям дарував сам Микола Чудотворець. Сподіваємось, що свято залишиться у пам’яті кожної дитини надовго.

Районна бібліотека для дітей щиро вдячна за солодощі для проведення свят підприємцеві Сергію Литвину та людям, котрим небайдужа доля дітей.

"ВК" у PDF