Світловодський район
Суспільство

На міському автовокзалі у Світловодську допомагали з пошуком роботи

На міському автовокзалі у Світловодську допомагали з пошуком роботи
Для мешканців та гостей міста у рамках реалізації соціального проекту "Квиток до успіху" 8 грудня фахівці Світловодського міськрайонного центру зайнятості провели міні-ярмарок вакансій на території автостанції.
Під час проведення заходу фахівці центру зайнятості надавали зацікавленим громадянам інформацію про можливості служби зайнятості щодо пошуку роботи, організації громадських та інших робіт тимчасового характеру тощо. Охочі розпитували про умови праці, вимоги до працівників, рівень заробітної плати на тому чи іншому запропонованому робочому місці. У першу чергу, людей цікавили пропозиції з гідною оплатою праці, з можливістю перевезення працівників до місця роботи, гнучким графіком праці тощо.

Для тих, хто прагне здобути нову професію або підвищити уже набуту кваліфікацію, надавали інформацію про можливості служби зайнятості у напрямку організації професійного навчання. Зазначалося, що навчання організовується як на базі навчальних закладів області, так і на базі центрів професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

На міському автовокзалі у Світловодську допомагали з пошуком роботи

Загалом, близько 30 осіб отримали консультації з питань, пов'язаних з працевлаштуванням, двоє зацікавилися можливістю пройти за сприяння служби зайнятості професійне навчання.

Учасники міні-ярмарку залишилися задоволеними новими шляхами роботи з працівниками центру зайнятості та почерпнули чимало важливих відомостей.

"ВК" у PDF