Знам’янський район
Суспільство

Пам’ять живе у наших серцях

Пам’ять живе у наших серцях
Сьогодні, 1 грудня, до районного краєзнавчого музею завітала Світлана Леонідівна Капелюха, мама загиблого в зоні проведення АТО Сергія Капелюхи, щоб поділитися спогадами про свого сина та передати фотографії для поповнення музейної експозиції «Ціною власного життя».
Світлана Леонідівна розповіла про дитячі та шкільні роки, яким компанійським і веселим був її син, як закінчив СПТУ №12 і став помічником машиніста, про його професіоналізм на роботі та постійне бажання підтримувати рідних і друзів. А ще про те, яким добрим і чуйним був її Сергій.

Мати учасника АТО повідала присутнім, що 10 липня 2015 року Сергієм вп’яте була подана заява про бажання захищати Батьківщину, і врешті – підписана. Сергій Вікторович був направлений на службу в Збройні Сили України, а після навчання – направлений до м.Красноармійськ на першу лінію оборони.

Виконуючи бойове завдання, під час обстрілу, він отримав тяжкі поранення несумісні з життям. 14 листопада 2015 року, по дорозі до госпіталю, Сергій помер від численних осколкових поранень.

Хороше, але дуже коротке життя прожив Сергій Вікторович Капелюха, залишивши по собі на землі лише добрий слід.

Світла пам’ять про цю людину завжди буде жити у наших серцях!

"ВК" у PDF