Олександрівський район
Суспільство

У першому класі Михайлівської школи призупинено навчання. Причина - ГРВІ

У першому класі Михайлівської школи призупинено навчання. Причина - ГРВІ
29 листопада під головуванням першого заступника голови Олександрівської райдержадміністрації Анатолія Каражбея відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.
Комісією було розглянуто питання про призупинення навчального процесу в першому класі Михайлівської ЗШ І-ІІІ ст. КЗ “Михайлівське НВО” у зв’язку із підозрою захворювання значної кількості учнів на ГРВІ.

У першому класі Михайлівської школи призупинено навчання. Причина - ГРВІ

Заслухавши інформацію начальника відділу освіти райдержадміністрації Сергія Тимка щодо кількості учнів Михайлівської ЗШ І-ІІІ ст. з підозрою на захворювання ГРВІ, комісією прийнято рішення тимчасово призупинити навчання в першому класі Михайлівської ЗШ І-ІІІ ст. КЗ “Михайлівське НВО” з 30 листопада по 5 грудня 2016 року, а також призупинити навчання за кабінетною системою в Михайлівській ЗШ І-ІІІ ст. КЗ “Михайлівське НВО”.

Комісією було дано доручення організувати обстеження учнів першого класу Михайлівської ЗШ І-ІІІ ст. КЗ “Михайлівське НВО”, які відсутні в зв’язку із підозрою захворювання на ГРВІ, а також здійснювати моніторинг кількості відсутніх учнів з причин захворювання на ГРВІ, грип, забезпечувати дотримання Державних санітарних правил і норм влаштування, утримання навчального закладу, тощо.

"ВК" у PDF