Світловодський район
Суспільство

Михайло Кобилкін підкорює нові висоти

Михайло Кобилкін підкорює нові висоти
6 листопада світловодці, затамувавши подих, спосте-рігали за виступом свого юного земляка Михайла Кобилкіна (на фото) на популярному музичному шоу телеканалу 1+1 «Голос. Діти».
Ім’я Михайла Кобилкіна добре відоме у Світловодську, адже він учасник багатьох загальноміських заходів та концертних програм, а ще — ведучий кількох рубрик дитячо-юнацької передачі «MIXBOOM».

У скарбничці досягнень юного співака — перемога у конкурсі «Дитина року — 2015» (м. Житомир), Диплом Гран-Прі Міжнародного дитячого фестивалю-конкурсу мистецтв «Соняшник», що відбувся навесні 2016 року, абсолютна перемога в двох номінаціях — вокал та художнє читання — на міжнародному фестивалі мистецтв «Стежками Гоголя» у серпні цього року.

Ось і на відомому шоу «Голос. Діти» у турі «Вибір наосліп» Михайло гідно представив рідне місто піснею «It’s my life». І хоча співак не потрапив до наступного туру проекту, його виступ викликав бурхливі оплески глядачів та схвальні відгуки всіх членів конкурсного журі. Тіна Кароль пообіцяла дати інтерв’ю у програмі, яку веде Михайло, Діма Манатік подякував за виступ, побажав набиратися досвіду і назвав його дуже яскравим артистом у майбутньому, а Потап взагалі представив Михайла вже готовим артистом, з чудовою посмішкою та зовнішністю, підсумувавши: «З таким прізвищем і з таким костюмом ти станеш супер-зіркою! Я бажаю тобі успіху!».

Михайло Кобилкін підкорює нові висоти

Члени конкурсного журі запросили Михайла для участі у конкурсі в наступному році, і, як повідомила нам мама юного співака, Євгенія Аболмасова, він вирішив прийняти цю пропозицію, адже впевнений, що зможе заспівати краще: «Михайло багато займається, він удосконалює свою майстерність, і за час, який пройшов після першого кастингу, репетицій та зйомок шостого випуску третього сезону проекту «Голос. Діти», а вони тривали у червні-серпні цього року, він багато чого досягнув. Він впевнений, що вже зараз заспівав би по-іншому. Але я, як мама, вдоволена його виступом на проекті. Першочергово для нас не було метою перемогти. Ми їхали до Києва, аби просто себе показати, заявити про себе. І це нам вдалося».

До речі, за час, що минув після зйомок програми, талановитий світловодський співак встиг виграти Гран-прі на всеукраїнському вокальному конкурсі «Lord music talent», який відбувся у жовтні цього року. Запланована участь юного артиста і в іншому, не менш престижному конкурсі, але його мама попросила поки що не розповідати про його амбіційні плани.

А ми бажаємо Михайлу здійснення його творчих задумів та ще багато і багато перемог!

"ВК" у PDF