Знам’янський район
Суспільство

Знам’янські школярі на обласному чемпіонаті шкільних команд КВК

Знам’янські школярі на обласному чемпіонаті шкільних команд КВК
4 листопада в актовій залі Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості розпочався тринадцятий сезон обласного чемпіонату серед шкільних команд КВК в 2016/2017 навчальному році. Загальна тема ігор – «Літературний сезон».
У відбірному турі чемпіонату КВК, тема якого «Подорож у світі казок», взяли участь 9 команд області: зі Зман’янського, Кіровоградського, Маловисківського, Новоархангельського, Олександрійського, Онуфріївського, Петрівського районів, міст Знам’янки і Кропивницького.

У складі команди Знам’янського району «Акумулятор» були як і досвідченні гравці, які в минулому сезоні брали участь у фіналі обласних змагань з КВК, так і нові учасники.

За підсумками двох конкурсів члени журі обирали собі по дві команди, у яких будуть кураторами протягом одного сезону. Куратором нашої команди став Юрій Тушевський (учасник команди «Маленький Париж» м. Кропивницький), з яким будемо співпрацювати до кінця сезону та переймати всі тонкощі мистецтва КВК.

Наступна гра – півфінал з назвою «Пригодницька література» відбудеться 3-4 лютого 2017 року, де, без сумнівів, виступлять найдотепніші, найкмітливіші й найвинахідливіші.

Тож бажаємо команді»Акумулятор» плідної підготовки, влучних жартів та неповторних виступів.

"ВК" у PDF