Знам’янський район
Суспільство

30-річний ювілей Знам'янського міського клубу «Ветеран»

30-річний ювілей Знам'янського міського клубу «Ветеран»
У Знам'янському міському Палаці відбулося урочисте свято - 30-річний ювілей міського клубу «Ветеран». Воно зібрало людей, за спиною яких довгий життєвий шлях – учасників клубу, керівництво міста, депутатів та очільників місцевих підприємств.
Святкові поздоровлення й слова вдячності пролунали з вуст усіх гостей, а саме: міського голови Сергія Філіпенка помічника народного депутата України Олеся Довгого Андрія Іщенка, начальника відділу культури та туризму Світлани Бабаєвої , голови міської організації ветеранів України Ганни Бабійчук.

30-річний ювілей Знам'янського міського клубу «Ветеран»

Сергій Іванович, звертаючись зі словами привітання, зазначив: «Клуб «Ветеран» - це не просто організація чи колектив. Це - справжня сім’я, це місце, яке дає Вам можливість духовного збагачення. Воно відриває Вас від самотності та відволікає від буденності. Він вже 30-й рік поспіль робить хороші й добрі справи. Незалежно від соціальних змін чи політики, від пори року чи настрою, Ви даруєте один одному й усім навкруги лише теплі та яскраві емоції. Бажаю Вам міцного здоров’я, наснаги й процвітання! Ми Вас безмежно шануємо, дорогі ветерани, та поважаємо!».

Міський голова нагородив грамотами міської ради керівника клубу Лідію Гребенюк, членів клубу та тих, хто усі ці роки підтримував організацію.

30-річний ювілей Знам'янського міського клубу «Ветеран»

Помічник народного депутата України Олеся Довгого Андрій Іщенко зазначив, що Великий ювілей - завжди привід не лише згадати минуле, а й оцінити сьогодення з прицілом на майбутнє. А також від імені народного депутата України Олеся Довгого побажав всім присутнім більше життєвого позитиву, здоров’я, життєвого щастя, мирного неба та подарував подарунок – чайний сервіз.

Подарунком для всіх присутніх став яскравий концерт за участі солістів локомотивного Депо Василя Браїма, Ольги Флорінцевої та хореографічних колективів міського Палацу культури: «Топотушки», «Веселка», «Грація».

30-річний ювілей Знам'янського міського клубу «Ветеран»

У клубі завжди людно. Сьогодні його відвідують близько 100 постійних членів. Це і ветерани Другої світової війни, і ветерани праці, і просто люди поважного віку. У клуб «Ветеран» приходять відпочити, звертаються по допомогу і пораду або просто заходять на вогник. Тож, бажаємо йому миру й злагоди на довгі роки!

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF