Новгородківський район
Суспільство

На Новгородківщині безробітні допомагають жителям оформити субсидії

На Новгородківщині безробітні допомагають жителям оформити субсидії
У Новгородківському районі 8 безробітніх допомагають оформляти жителям субсидії. Про це повідомляє Новгородківський РЦЗ.
З наближенням опалювального періоду громадян все більше хвилює питання оформлення субсидій, адже у зв’язку зі зростанням тарифів на енергоносії оплата комунальних послуг стала актуальною практично для кожного.

Служба зайнятості активно включилась у процес інформування населення про можливість отримання житлових субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого пічного побутового палива тощо. Спільно з управліннями праці та соціального захисту населення організуються громадські роботи для безробітних, які і проводять роз’яснювальну роботу серед населення, розповсюджують інформаційні матеріали, проводять технічну обробку та кур’єрську доставку документації.

Упродовж жовтня – грудня 2016 року у суспільно корисній праці за цим напрямом візьмуть участь 8 безробітних. Організація цього виду громадських робіт здійснюється на умовах співфінансування за рахунок місцевих бюджетів та страхового фонду на випадок безробіття.

"ВК" у PDF