Олександрівський район
Суспільство

Вчились музейні працівники

Вчились музейні працівники
На базі Олександрівського районного краєзнавчого музею за підтримки народного депутата України Олеся Довгого проведено виїзний семінар-практикум для музейників Олександрівського, Онуфріївського, Новгородківського, Знам’янського районів та міста Знам’янка за темою «Облік та збереження музейного фонду».
Заняття з його учасниками провели працівники Кіровоградського обласного краєзнавчого музею: заступник директора з науково-методичної роботи Світлана Колесник, головний зберігач фондів Павло Рибалко та завідуюча науково-методичним сектором Людмила Гречанюк. Особливістю семінару-практикуму було те, що музейні працівники не тільки одержали теоретичні знання, а й закріпили їх на практиці.

Учасників семінару-практикуму привітали начальник відділу культури Олександрівської райдержадміністрації Антоніна Штим та помічник-консультант народного депутата України Олеся Довгого Катерина Бондаренко. Директор Олександрівського районного краєзнавчого музею Василь Білошапка провів екскурсію для гостей, презентував їм фотовиставку «Олесь Довгий: "Працюю для виборців"».

Кожен музейний заклад, представлений на семінарі-практикумі, отримав у подарунок буклет про Олександрівський музей, туристичну карту Олександрівщини, примірники та буклет газети «Вісник Кіровоградщини».

"ВК" у PDF