Онуфріївський район
Суспільство

Ярмарок вакансій: поєднання інтересів і працедавців, і шукачів роботи

Партнерські стосунки Онуфріївського районного центру зайнятості з роботодавцями щодо добору необхідних кадрів постійно розширюються та удосконалюються. Для надання послуг працедавцям застосовуються ефективні форми зазначеної роботи.
Зокрема, під час ярмарку вакансій, що відбувся в Онуфріївському районному центрі зайнятості, більше двадцяти осіб з числа безробітних жінок обрали своє майбутнє робоче місце на Комсомольській трикотажній фабриці.

Дане підприємство славиться своєю продукцією не лише в Україні, а й поза її межами, адже тут виробляють якісний, зручний, комфортний та практичний одяг для дорослих і дітей.

«Ми впевнені, що якісний підбір та підготовка персоналу – найбільш важлива складова успішної діяльності підприємства», – зазначають представники фабрики. – Дбаємо про людей: створюємо належні умови праці, гарантуємо гідну зарплату, забезпечуємо соціальний пакет, перевезення працівників з місця проживання до місця роботи, ін.».

Таким чином, жінки оволодіють професією швачки шляхом навчання безпосередньо на робочому місці та змінять статус незайнятих на статус працівників Комсомольської трикотажної фабрики.

"ВК" у PDF