Знам’янський район
Суспільство

Гідна робота – гідне життя

Питання стосовно забезпечення гідної праці, зокрема, можливості отримання продуктивної та справедливо оплачуваної роботи, а також належних умов праці, соціального захисту працівників, сприяння їхній професійній самореалізації тощо, обговорювалися під час круглого столу, що відбувся в Знам’янському міськрайонному центрі зайнятості.
Його учасниками, зокрема, стали: представники Знам’янського міського та районного управлінь соціального захисту населення, громадської організації «Справедливість» військово-патріотичного об’єднання учасників АТО, міської спілки підприємців та роботодавці.

«Кожна людина заслуговує на гідне життя, яке неможливо забезпечити без достойної роботи та належної матеріальної винагороди за неї. Нині чимало наших земляків шукають гідну роботу, що дозволяє впевнено будувати своє майбутнє, утримувати родину, виховувати дітей. Тож гідна праця є найсуттєвішим у справі подолання бідності, яка потребує комплексного підходу та усіх сторін соціального діалогу» - зазначила Лариса Полікарпова, заступник директора міськрайонного центру зайнятості.

У ході заходу йшлося про те, що сьогодні в Україні соціальна політика держави, однозначно, спрямована на покращення рівня життя населення. За умов прискорення темпів економічного розвитку можливо в найближчі роки значно покращити ситуацію.

Учасники круглого столу дійшли висновку про необхідність посилення взаємодії, здійснення конкретних заходів в плані забезпечення гідною роботою земляків.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF