Світловодський район
Суспільство

Тимур Кулієв — справжнє відкриття «Х-фактору»

Тимур Кулієв — справжнє відкриття «Х-фактору»
Власівчанин Тимур Кулієв став справжнім відкриттям популярного телешоу «Х-фактор». Під час восьмого кастингу «Х-фактору-7», який вся країна побачила у суботу, 15 жовтня, він отримав не лише чотири «так», але і визнання та аплодисменти всіх членів конкурсного журі.
Блискуча перемога співака на відбірковому турі популярного телешоу стала гарним дарунком до його ювілейного Дня народження, адже наступного дня, 16 жовтня, Тимур зустрічав своє 20-річчя.

Як зізнався юнак в інтерв’ю газеті «Вісник Кіровоградщини», співати він почав ще в дитинстві, а його серйозні заняття музикою розпочалися у десятирічному віці, у роки навчання у Власівській дитячій музичній школі: «Я потрапив до класу Олени В’ячеславівни Осики яка, власне, і прищепила мені любов до музики, а ще навчила тому, що для досягнення результату треба дуже багато працювати. Я дійсно дуже їй вдячний. Вона була моїм кумиром, як викладач, і справжнім двигуном прогресу у творчому музичному світі нашого маленького селища».

Наразі Тимур Кулієв — студент третього курсу Дніпропетровської академії музики імені Миколи Глінки. Говорить, у своєму виборі не сумнівався ніколи: «Моя душа лежить саме до музики, до вокального мистецтва. Музика — це моє життя. Я безмежно радий своєму вибору. Я взагалі не розумію, як можна займатися тим, що не любиш!».

На участь у «Х-факторі», за словами Тимура, його спонукав інтерес випробувати власні сили, а результат перевершив усі очікування: «Коли Костянтин Меладзе, Юлія Саніна, Антон Савлепов та Андрій Данилко аплодували мені, хоча, як вони самі сказали, вони вкрай рідко аплодують учасникам, і коли всі глядачі, присутні у залі, встали і аплодували мені стоячи, я відчув справжній шок. Це були просто неймовірно відчуття! Звісно, мені було дуже приємно, адже ця мить стала результатом багаторічної праці. Але з іншого боку, ті слова, що я почув від суддів, та похвала, що пролунала — спонукають до ще більшої роботи над собою: зростати, розвиватися, а головне — не зупинятися на досягнутому».

Тимур Кулієв — справжнє відкриття «Х-фактору»

Що ж, ми щиро бажаємо Тимуру не зупинятися на досягнутому та здобути тих висот, про які він мріє!
Тимур Кулієв — справжнє відкриття «Х-фактору»
Тимур Кулієв — справжнє відкриття «Х-фактору»
Тимур Кулієв — справжнє відкриття «Х-фактору»

"ВК" у PDF