Світловодський район
Суспільство

За християнську любов і небайдужість — ордени Королям

За християнську любов і небайдужість — ордени Королям
Українська православна церква високо оцінила благодійність Віктора Михайловича Короля — директора приватного підприємства "Віктор і К" і його дружини Ірини Федорівни.
Нагородження відбулося у день храмового свята Власівської церкви Різдва Пресвятої Богородиці — 21 вересня 2016 року. Єпископ Олександрійський і Світловодський Боголєп звершив літургію, звернувся до прихожан з проповіддю і перейшов до нагородження. Владика назвав благодійну діяльність подружжя Королів проявом християнської любові, небайдужості і милосердя, що набуває особливого значення в скрутні часи.

Віктор Михайлович Король отримав з рук єпіскопа грамоту за заслуги перед Православною церквою та благодійність, підписану Онуфрієм, Митрополитом України, предстоятелем УПЦ, та орден православної церкви Святителя Миколая Чудотворця. Архірейську грамоту за благословенням предстоятеля УПЦ та орден УПЦ святої Анастасії отримала Ірина Федорівна Король за "усердні труди на благо православної церкви".

За християнську любов і небайдужість — ордени Королям

Вітаємо відомих меценатів і благодійників із заслуженими нагородами! Бажаємо розвитку справи, яка дозволить ще активніше допомагати нужденним.

"ВК" у PDF