Знам’янський район
Суспільство

Зустріч з художником

Зустріч з художником
День 4 жовтня почався у Міському краєзнавчому музеї по-особливому. Маленькі учні 2-а та 4-а класів НВК «ЗШ №2 - ліцей» зустрілися у музеї з художником Анатолієм Татаровим.
Маленькі учні 2-а та 4-а класів НВК «ЗШ №2 - ліцей» зустрілися у музеї з художником А.М.Татаровим.

Зустріч організувала класний керівник 4-го класу К.В.Довженко.

Юні шанувальники мистецтва змогли роздивитися чарівні акварелі А.М.Татарова та поспілкуватися з майстром, задати питання. Анатолій Михайлович радо розповів дітям про створення художньої роботи, звідки «з’являється» натхнення, як народжується образ, який постає на папері або сувої. А.М.Татаров розповів дітям, як він працював на землі у молоді роки, як він протягом довгого часу наближався до мрії, щоб закінчити художній навчальний заклад, в яких країнах він побував і що зворушило його у цих мандрівках.

Зустріч з художником

У наш час віртуальних образів і синтетичних просторів, всіляких гаджетів, поп-культури, яка наповнює свідомість, юним учням дуже корисно доторкнутися до «вічного», до справжнього мистецтва, яке походить від душі, від Небес. Їм хочеться зберегти враження від доторкання до прекрасного.

Музей дякує педагогам і майстру А.М.Татарову за цю зустріч дітей з мистецтвом у наших стінах. А діти і вчителі подякували художнику і музею за чудове спілкування, за цікавий початок дня, який діти згадуватимуть ще довгий час.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF