Онуфріївський район
Суспільство

Цвіт калини кохання

Цвіт калини кохання
«Цвіт калини кохання, цвіт калини чекання, білим цвітом буяє весна», ця пісня часто звучить у виконанні Павла Зіброва, звучала вона колись у виконанні цього співака зі сцени Онуфріївського Будинку культури. Напевно ви згадали ще декілька відомих пісень в яких оспівується калина.
В Онуфріївці до дня людей похилого віку за ініціативи працівників районного Будинку культури та за підтримки директора ДП «Онуфріївський лісгосп» Валентини Здебської висаджено кущі калини біля БК та в дворі Онуфріївської школи.

Цвіт калини кохання

29 вересня калину садили в Онуфріївській школі два покоління жителів райцентру: учні Онуфріївської ЗОШ та слухачі Університету третього віку, а 30 вересня біля Будинку культури калину садили три покоління Онуфріївчан. Найстаршим учасником був ветеран Другої Світової Війни Михайло Якимович Кохно, середню вікову категорію представили Віктор Іванивич Безус та Людмила Тищенко, а наймолодшими учасниками були учні місцевої школи Назар Король та Безус Марія.

Цвіт калини кохання

Надіємося, що через декілька років красою цього калинового куща будуть милуватися люди, згадуючи добрим словом тих, хто його посадив та виростив .

Цвіт калини кохання

"ВК" у PDF