Світловодський район
Суспільство

Світловодські резервісти успішно пройшли військові навчання

Світловодські резервісти успішно пройшли військові навчання
Минулого тижня з навчальних зборів, які відбулисья на базі однієї з частин Високомобільних десантних військ Збройних Сил України у місті Миколаєві повернулося 20 наших земляків.
Навчання були досить складними та інтенсивними. Чоловіків навчали усім військовим дисциплінам, а троє наших резервістів: Юрій Цвєтков, Сергій Тимощук та Олександр Конаш навіть здійснили стрибок з парашутом.

Також командування частини високо оцінило професіоналізм нашого земляка — Олександра Плахотного, нагородивши його грамотою за "Особисту дисциплінованість, високий бойовий дух та патріотизм, а також за високий професіоналізм та сумлінність, проявлені під час проходження зборів з резервістами". Олександр проявив високу майстерність під час відновлення бойової техніки. Тож світловодці проявили себе з найкращої сторони.

У резервістів залишилась маса вражень після закінчення навчань. А деякі з хлопців після проходження зборів хочуть підписати контракти на проходження військової служби у Збройних Силах України. Тож, Світловодщина може пишатись своїми синами, які є справжніми воїнами і прикладом для наслідування.

"ВК" у PDF