Олександрівський район
Суспільство

Ясинівці відсвяткували свій День села

Ясинівці відсвяткували свій День села
17 вересня відзначило свій 90 річний ювілей село Ясинове Олександрівського району.
Привітали зі святом ясинівців сільський голова Ясинівської сільської ради Л.Прихідько, заступник голови районної ради С. Перевезій, помічник – консультант народного депутата України Олеся Довгого К.Бондаренко, директор агрофірми «Ясинівське» Д.Мамалат.

В свій ювілей ясинівці вшановували родини, які більше 50-ти років проживають разом та родини, які в цьому році стали на весільний рушник, довгожителів та новонароджених, багатодітні родини, героїв-захисників, які приймали та приймають участь в АТО, та всіх сільських голів, які зробили внесок у розвиток села Ясинове.

Ясинівці відсвяткували свій День села

Гарний святковий настрій жителям села дарували учасники аматорських колективів Ясинівського сільського клубу та вокальне тріо «Імпреза» районного будинку культури.

Ясинівці відсвяткували свій День села

Святкували всі – від великого до малого. Були дитячі ігри та розваги, конкурс вареників, безпрограшна лотерея, стовп з подарунками та святкова дискотека. Завдяки Мамалату Д.В., Савченку С.В. та сільському голові Л. Прихідько подарунки отримали всі активні учасники свята. Серед призів були кролики, кури, гуси, качки, ягнята, порося, різні побутові дрібниці та цінні сувенірні речі. Смакували жителі та гості свята смачною солдатською кашею та ясинівськими варениками.

Ясинівці відсвяткували свій День села

Завдяки дружній наполегливій праці працівників сільської ради свято вдалося на славу, тож маємо надію, що День села для ясинівців стане традиційним

"ВК" у PDF