Знам’янський район
Суспільство

«Сила життя»

«Сила життя»
«Ці хлопці долали біль і страждання, втрачали побратимів, були на межі життя і смерті, під міноментними обстрілами. Та попри це вони зберегли вірність Україні, стали сильнішими, спокійнішими, цілеспрямованими, навчилися посміхатися крізь сльози, мріяти і жити. Історія кожного бійця успішна й унікальна»…
Саме цими словами починається друковане видання «Сила життя», яке 19 вересня, за ініціативи відділу культури і туризму Знам’янського міськвиконкому, було презентовано на засіданні молодіжного клубу "Дивоцвіт" міського Палацу культури (кер. В.Кравченко).

Автори проекту - журналістка Вікторія Семененко та координатор Центру медико - психологічної реабілітації «КОМПАС» Анна Колєва повідомили, що брошура була видана в рамках соціального проекту «Сила життя/Force of life», програми «Активні громадяни» за підтримки Британської ради в Україні і присвячена історіям життя дванадцяти воїнів – захисників, учасників АТО.

«Сила життя»

Серед присутніх на заході гостей були ветерани АТО - М.Нікітін та В.Мухуров, історії яких також увійшли у буклет «Сила життя». Вони розповіли учасникам клубу про життя на передовій та про необхідність підтримки військових, які повернулись.

«Сила життя» - історії про мужність, відвагу і героїзм. Більш детальніше з виданням можна ознайомитись завітавши до міських бібліотек.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF