Онуфріївський район
Суспільство

Військова перепідготовка

Військова перепідготовка
Згідно Плану підготовки резервістів оперативного резерву Збройних сил України у другому півріччі 2016 року, рішенням начальника генерального штабу, головнокомандуючого Збройних сил України в період з 3 по 15 вересня 2016 року в місті Миколаїв в 79 окремій десантно-штурмовій бригаді проходили навчальні збори з резервістами оперативного резерву першої черги.
Від Онуфріївського району було направлено дев’ять резервістів:

Мол. сержант СТЕПУРА Андрій Сергійович
Солдат ЦЕРПІШ Микола Васильович
Солдат ГОЛОВ’ЯНКО Микола Анатолійович
Солдат ВДОВИЧЕНКО Дмитро Анатолійович
Рядовий ТАНАСОВ Віктор Валерійович
Рядовий МАКСЮТА Андрій Іванович
Рядовий ДОВГОПОЛ Богдан Анатолійович
Сержант АЛЕКСАНДРОВ Сергій Олександрович
Сержант МАНУЙЛЕНКО Роман Андрійович.

Під час проходження тринадцяти денних зборів резервісти відпрацьовували навчання з вогневої та тактичної підготовки з застосуванням всіх видів озброєння на військових полігонах Миколаївщини. Всі бажаючі після відповідної підготовки здійснили стрибки з парашутом так і наш земляк сержант Сергій Олександров з селища Павлиш здійснив стрибок з парашутом з вертоліта МІ-8 з висоти 800 метрів. 15 вересня кращих було нагороджено грамотами від командування 79 ОДШБр серед яких було чотири наших земляка. По поверненню додому 16 вересня в сесійній залі Онуфріївської райдержадміністрації було проведено урочисте нагородження подяками від голови Онуфріївської РДА та військового комісара Онуфріївського РВК.

Нагороди вручили перший заступник голови РДА Валерій Дуднік, заступник військового комісара Віктор Ліненко та заступник голови Онуфріївської районної ради Катерина Калницька. Грамоти були вручені за вірність присязі, сумлінне виконання службового обов’язку та участь у навчальних зборах

"ВК" у PDF