Олександрівський район
Суспільство

День відкритих дверей центру зайнятості для учнівської молоді

День відкритих дверей центру зайнятості для учнівської молоді
У житті кожного є момент, коли необхідно прийняти для себе одне з найважливіших рішень — вибрати справу до душі, тобто професію.
Вибір професії, вступ до самостійного трудового життя іноді недаремно називають другим народженням. Від того ,наскільки вірно вибраний життєвий шлях, залежить місце кожного з нас серед людей, задоволеність роботою, фізичне та психічне здоров’я, радість та щастя.

Завдання державної служби зайнятості – допомогти старшокласникам зробити цей складний і відповідальний вибір. Тому з метою активізації профорієнтаційної роботи з учнівською молоддю, популяризації професій та спеціальностей, актуальних сьогодні на ринку праці регіону та в рамках Дня відкритих дверей для учнівської молоді, в Олександрівському центрі зайнятості було проведено акцію «Випускник».

Учні Комунального Закладу «Олександрівське Навчально- Виховне Об’єднання №1» взяли участь в екскурсії по центру зайнятості, під час якої вони ознайомилися з послугами, які надає служба зайнятості,інформацією про професії та навчальні заклади; відвідали профорієнтаційний урок «Світ професій». Старшокласників ознайомили з формулою вибору професії «Хочу. Можу.Треба», основними правилами та помилками при виборі професії.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF