Знам’янський район
Суспільство

Разом ми – сила!

Разом ми – сила!
«Разом ми – сила!», – це сьогодні не пусті слова. Про це красномовно розповідають наші земляки, учасники бойових дій в зоні проведення антитерористичної операції, під час зустрічей з молоддю та читачами сільських бібліотек. Такі заходи відбуваються під девізом «З Україною в серці».
Напружена політична і воєнна ситуація в країні не обійшла стороною і Макариху, жителі якої несуть військову службу в зоні АТО.

У Макариській бібліотечній філії оформлений стенд «Зона АТО. Шлях до свободи», де відвідувачам представлені фотографії воїнів-земляків, які мають нагадати що вони – справжні герої України. Разом з учнями Макариського НВК проведений урок мужності «Між життям і смертю».

У бібліотеку на захід завітали учасники АТО Олександр Степанович Колугарь та Микола Володимирович Басараб, які розповіли про свою службу та обов’язки, бойових товаришів, повідали, що значить на війні братерство і дружба. Емоційна і відкрита розповідь не залишила байдужим жодного учня. Молодь висловила вдячність воїнам, які самовіддано захищали нашу рідну Україну. Гості відповіли на питання учнів.

Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували пам’ять про загиблих героїв.
Разом ми – сила!
Разом ми – сила!
Разом ми – сила!

"ВК" у PDF