Знам’янський район
Суспільство

Пам'ять про Героя України назавжди залишиться в серцях людей!

Пам'ять про Героя України назавжди залишиться в серцях людей!
Неоголошена війна забрала уже тисячі життів наших молодих українців. Невідомо,скільки ще матерів, дружин, дітей страждатимуть через непоправні передчасні втрати своїх найдорожчих людей: синів, чоловіків, батьків.
Наш обов’язок – пам’ятати усіх героїв, хто не повернувся зі Сходу, хто не встиг удосталь пожити разом зі своїми рідними,не дорадів,не докохав, але встиг виконати свій громадянський обов’язок, захищаючи країну.

27 серпня відбулась церемонія відкриття меморіальної дошки, загиблому під час проведення антитерористичній операції рядовому зенітного розрахунку 42 батальйону територіальної оборони В.Голому, яка була встановлена за ініціативи районної ГО "Знам'янське козацьке товариство Буга-Гардівської паланки" (сотник Андрій Сидоренко).

Пам'ять про Героя України назавжди залишиться в серцях людей!

На церемонії відкриття були присутні: міський голова Сергій Філіпенко, заступник голови Кіровоградської обласної ради Ігор Степура, батьки, родичі та друзі Героя, учасники бойових дій у зоні АТО та мешканці міста.

Пам'ять про Героя України назавжди залишиться в серцях людей!

Мітинг-реквієм розпочався з проникливих слів про тяжкі часи, які нині переживає наша держава, а потім, з уст кожного, звучав Державний Гімн України.

Хто міг здогадатися, що на нашій землі трапиться таке лихо, хто міг сподіватися, що в серці Європи будуть гинути люди, захищаючи свою Батьківщину? Сьогодні ідуть з життя найкращі, навіки перестають битися їхні молоді серця. Ми не маємо права забути бодай одне ім’я тих, хто віддав своє життя за нас, за наше майбутнє.

«Він був звичайною людиною, любив життя, багато планував та мріяв. Та коли настав вирішальний час для країни, він без вагань пішов на війну і віддав своє життя за мирне життя кожного з нас. Сподіваємось, що ця меморіальна дошка буде нагадувати наступним поколінням про героїчний вчинок Віктора, а пам'ять про Героя України назавжди залишиться в серцях людей» - сказав міський голова, звертаючись до присутніх.

"Він – справжній герой. Він для нас завжди буде взірцем, а ми його пам’ятатимемо. Герої не вмирають»" - пікреслив у своєму виступі заступник голови Кіровоградської обласної ради Ігор Степура.

Відкрили меморіальну дошку батько загиблого Героя Анатолій Миколайович та його син Мирослав. Після урочистого відкриття меморіальної дошки, всі присутні поклали до неї квіти.

Пам'ять про Героя України назавжди залишиться в серцях людей!

"ВК" у PDF