Новгородківський район
Суспільство

Прапор України – Прапор миру

Прапор України – Прапор миру
Прапор - символ слави багатьох поколінь українців, він пов'язує воєдино трудові подвиги і бойові перемоги, наукові відкриття та культурні досягнення.Цей день є одним з найбільш знакових свят в історії України.
23 серпня 2016 року з нагоди Дня Державного Прапора України Центральною вулицею селища Новгородка відбулася святкова "хода вишиванок", під час якої керівництвом району та учасниками ходи були покладені квіти до барельєфів воїнів АТО, воїнів інтернаціоналістів, Меморіалу Слави.

Прапор України – Прапор миру

Біля Меморіалу Слави проведено освячення Державного Прапора України о.Михаїлом, настоятелем Свято-Троїцької церкви селища Новгородка.

Прапор України – Прапор миру

Церемонію урочистого підняття Державного Прапора України було надано учаснику антитерористичної операції Олександру Задорожньому та провідному бібліотекарю центральної районної бібліотеки Олені Григір.

Прапор України – Прапор миру

Біля приміщення райдержадміністрації відбулась акція "Прапор України – Прапор миру" (створення із живих квітів Прапору України), в ході якої дипломами райдержадміністрації та районної ради було відзначено наймолодшого та найстаршого учасника "ходи вишиванок".

Прапор України – Прапор миру

Заходи відбулись за участі керівництва райдержадміністрації та районної ради, учасників антитерористичної операції, представників трудових колективів та громадськості селища.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF