Новгородківський район
Суспільство

Перед початком нового навчального року всі готуються до школи

Перед початком нового навчального року всі готуються до школи
В Новгородківському районі підготовча кампанія вже на завершальному етапі.
Відповідно до законів України «Про освіту», «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», з метою підготовки до нового 2016-2017 навчального року Держпродспоживслужба Кіровоградської області в порядку взаємодії з державними органами та органами місцевого самоврядування приймає участь в роботі комісій по обстеженню загальноосвітніх шкіл, НВК, дитячих садочків, шкіл-інтернатів щодо створення належних санітарних умов під час перебування в навчальних закладах.

Так, спеціалісти Управління Держпродспоживслужби в Новгородківському районі взяли участь у роботі районної комісії щодо підготовки закладів освіти до нового навчального року. Відповідальне відношення до завдань, що були поставлені перед керівництвом закладів та району принесли позитивні результати. Проведено великий обсяг робіт: заміна вікон на енергозберігаючі, повна заміна каналізаційної системи та водопроводу внутрішніх туалетів, реконструкція гігієнічного кутка біля шкільної їдальні Верблюзького НВК, поточні ремонти коридорів, спортивних залів, харчоблоків та санвузлів.

Перед початком нового навчального року всі готуються до школи

Питання організації харчування та його якість і безпечність для дітей залишається на контролі керівництва навчальних закладів, батьків школярів та громади після початку та під час проведення навчального процесу.

"ВК" у PDF