Олександрівський район
Суспільство

«Живопис – німа поезія»

«Живопис – німа поезія»
11 серпня в Олександрівському районному краєзнавчому музеї за участі численних шанувальників образотворчого мистецтва відбулась презентація першої персональної виставки творів художниці Світлани Синявської «Живопис – німа поезія».
Про живопис талановитої художниці говорили вона сама, її батько – заслужений лісівник України Олександр Синявський, голова Олександрівської районної ради Григорій Гончаренко, директор Олександрівського районного краєзнавчого музею Василь Білошапка, гості з Кропивницького - головний зберігач фондів Кіровоградського обласного художнього музею Валентина Ноженко та зберігач фондів цього закладу Олена Шаповал. Представники обласного художнього музею вручили художниці подяку музею за її участь у Великодньому благодійному аукціоні. Світлана Синявська подарувала обласному художньому музею та галереї «Єлисаветград» дві свої роботи. Одна з робіт Світлани Синявської поповнила фонди Олександрівського районного краєзнавчого музею.

Художній хист від матері успадкувала і її донька, яка навчається у художній школі. Роботи доньки теж показали учасникам презентації. Світлана Синявська пообіцяла у майбутньому знову виставити свої роботи в Олександрівці. Можливо, це буде вже спільна виставка з донькою.

Презентація виставки Світлани Синявської «Живопис – німа поезія» проходила в рамках акції «Митці краю – 25-річчю незалежності України», що її проводить Олександрівський районний краєзнавчий музей.

Виставка експонуватиметься у музеї до кінця серпня.
«Живопис – німа поезія»
«Живопис – німа поезія»
«Живопис – німа поезія»

"ВК" у PDF