Новгородківський район
Суспільство

Вітали ветерана з днем народження

Вітали ветерана з днем народження
12 серпня відзначив свій поважний 90-річний ювілей ветеран Другої світової війни, учасник бойових дій, інвалід війни, ветеран праці – мешканець села Новомиколаївка Видибура Григорій Антонович.
У цей важливий для ювіляра день завітали до нього голова райдержадміністрації Андрій Кочерга, голова районної ради Олександр Горбенко, голова Новомиколаївської сільської ради Володимир Орел, голова первинної ветеранської організації Марія Орел, керуючий відділком ТОВ "Михайлівське Плюс" Олександр Моторний, жителі села та учнівська молодь.

Вітали ветерана з днем народження

Гості поспілкувалися з ветераном, поцікавилися умовами проживання та його здоров’ям, подякували за виявлену мужність і героїзм у роки війни, за невтомну працю у післявоєнний час, побажали міцного здоров’я, сили, бадьорості, злагоди в оселі та вручили квіти і подарунки, тонометр від народного депутата О.Довгого.

Вітали ветерана з днем народження

Дякуючи за увагу та вітання, Григорій Антонович Видибура побажав гостям усіляких гараздів, мирного неба над Батьківщиною. А вони, в свою чергу, зичили ювіляру відзначати у широкому колі рідних і друзів ще й своє 100-річчя.

"ВК" у PDF