Знам’янський район
Суспільство

З нагоди святкування Дня міста Знам’янки

З нагоди святкування Дня міста Знам’янки
З нагоди святкування Дня міста Знам’янки 5 серпня на базі дитячого дошкільного закладу «Теремок» проводилась акція «Безпека маленьких Знам’янчан – майбутнє Країни». На заході були присутні діти та батьки з ДНЗ «Теремок» (зав. О.Мазур) та «Світлячок» (зав. С.Клименко)
Захід проводився з метою підвищення рівня обізнаності населення у сфері безпеки життєдіяльності, попередження виникнення надзвичайних подій, роз’яснення правильних дій в умовах виникнення надзвичайних ситуацій, а також популяризації професії рятувальника, формування активної життєвої позиції підростаючого покоління.

Під час проведення акції дітям було продемонстровано гасіння умовної пожежі та надавання допомоги потерпілому, який опинився в осередку пожежі, пожежно-рятувальну техніку, яка знаходиться на озброєнні рятувального підрозділу Знам’янщини, роботу пожежного ствола, що може подавати компактні та розпиленні струмені води. Далі працівники Служби порятунку разом з вихователями дошкільних закладів провели для вихованців пізнавальну гру-змагання «Безпечна мандрівка».

З нагоди святкування Дня міста Знам’янки

Варто зазначити, це була не перша зустріч дошкільнят з рятувальника-ми.

З нагоди святкування Дня міста Знам’янки

Працівники Знам’янського МРВ Управління ДСНС в області часті гості у навчальних закладах Знам’янки, оскільки, крім виконання безпосередніх обов’язків з порятунку людей та ліквідації надзвичайних подій, багато уваги приділяють профілактиці та запобіганню нещасних випадків, у першу чергу, з вини та за участю дітей.

"ВК" у PDF